FeaturedKIBRIS

UBP belediye başkan adaylarını belirledi!

Ulusal Birlik Partisi Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi, Haziran 2018 Yerel Seçim hazırlıkları çerçevesinde bugün toplantı gerçekleştirdi.

28 belediye başkan adayından 10 tanesinin netleştiği toplantıda, 7 mevcut belediye başkanın tekrar aday gösterilmesi, 2 belediye başkan adayı ile ilgili üyeye gidilmesi karara bağlanırken 2 belediyede başkan adaylığı konusunda bir karara varılmadı.

Ulusal Birlik Partisi parti meclisi toplantısında alınan karara göre, bağımsız olarak desteklenecek olan belediye başkanı adayları şöyle:

Çatalköy: Mehmet Hulisioğlu, Alsancak: Fırat Ataser, Girne: Nidai Güngördü, Gazimağusa: İsmail Arter, Geçitlale: Olsan Oran.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) çatısı altında belediye başkanı adayı çıkacak olan adaylar ise şöyle:

Esentepe: Muhammet Aygün, Dipkarpaz: Mehmet Demirci, Alayköy: Arif Ulaş, Gönyeli: Mustafa Akyön, Dikmen: Mehmet Özsezer, Tatlısu: Ali Çil, Serdarlı: Halil Kasım, Mehmetçik: Cenk Şeren olarak onaylandı.

Toplantıda Lefke ve Değirmenlik’te belediye başkan adaylarının belirlenmesi için, 25 Mart tarihinde üyeye gidilmesine ve sandık kurulmasına karar verildi.

Lefkoşa, Yenierenköy, Yeniboğaziçi, Akdoğan ve İnönü belediye başkan adaylarının belirlenmesi, önümüzdeki parti meclisindeki toplantıya bırakıldı. Bir sonraki toplantının pazartesi günü olması kararlaştırıldı.

Daha önceki parti meclisi toplantısında halen Ulusal Birlik Partili Başkanların bulunduğu belediyeler için adaylıklar onaylanmıştı. Buna göre de; Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Vadili Belediye Başkanı Mehmet Adahan, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü’nün adaylıkları oyanlanmıştı.

 


Benzer Haberler

Evlendiği kadının erkek olduğu ortaya çıktı!

NTV

“Shakespeare’in Hayaleti” oyununa Türkiye’den davet

Voice Kıbrıs Haber

Siyasi partiler diyaloğunun 35’inci yılında 35’inci barış fidanı Ledra Palace’ta dikildi

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Dünya Göçmen Kuşlar Günü’nde etkinlik düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlı cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber