FeaturedKIBRIS

UBP 5 bölgenin adaylarını belirledi

Ulusal Birlik Partisi milletvekili adayı seçme ve sıralama seçimlerinde oy sayma işlemleri devam ediyor. 7 Ocak 2018 tarihinde milletvekili adayı olarak Lefke, Güzelyurt, İskele, Girne ve Mağusa bölgelerinden halkın karşısına çıkacak isimler belirlendi.

Ulusal Birlik Partisi milletvekili adayı seçme ve sıralama seçimlerinde oy sayma işlemleri devam ediyor. 7 Ocak 2018 tarihinde milletvekili adayı olarak Lefke, Güzelyurt, İskele, Girne ve Mağusa bölgelerinden halkın karşısına çıkacak isimler belirlendi. Lefke’den Aytaç Çaluda, Güzelyurt’tan Ali Pilli, İskele bölgesinden Nazım Çavuşoğlu, Girne’den Kutlu Evren ve Mağusa bölgesinden Sunat Atun milletvekili adaylığı yarışını ilk sırada tamamladı

Resmi olmayan sonuçlara göre;

Lefke bölgesi

Aytaç Çaluda ve Fırtına Karanfil

Güzelyurt bölgesi

Ali Pilli, Kemal Dürüst, Menteş Gündüz ve Hatice Özler Şahin

İskele bölgesi

Nazım Çavuşoğlu, Önder Sennaroğlu, Ümit Özkıran, Yasemin Öztürk ve Fatma Darben

Girne bölgesi

Kutlu Evren, Ünal Üstel, kontenjan adayı Özdemir Berova, Ahmet Arslan, kontenjan adayı Bulut Akacan, İzlem Gürçağ, Zalihe Damdelen, Selim Gökbörü, Hüseyin Kayım ve Deniz Serbest.

Mağusa bölgesi

Sunat Atun, Oğuzhan Hasipoğlu, kontenjan aday Resmiye Canaltay, Dursun Oğuz, kontenjan aday Hakan Dinçyürek, Hamza Ersan Saner, Hasan Onalt, Canan Zeki, İsmail Güneş Güneşoğlu, Ahmet Kaşif, Gürsel Uzun, Dürdane Abi Acı, Eylem Dolmacı.

Lefkoşa için ise oy sayım işlemleri devam ediyor.

Divan Başkanı Cemal Bulutoğulları salonda yaptığı açıklamada milletvekili seçme ve sıralama seçimine 7 bin 52 üyenin oy kullandığını, bu katılımın UBP’yi tek başına iktidara götüreceğini söyledi.

Kaynak: Kıbrıs Postası


Benzer Haberler

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK

Altın fiyatlarında düşüş!

NTV