FeaturedKIBRIS

Tuğsan Yazıcı’dan çocuklara armağan

Minik Tuğsan’ın ailesi Tuğsan’ın adını yaşatmak adına Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi-Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’ne satranç köşesi armağan etti.

Tuğsan Yazıcı, 1,5 yıl boyunca kansere karşı verdiği mücadeleyi 2018 yılı Aralık ayında maalesef kaybetmişti.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı tarafından yapılan açıklamada, toplumu da derinden etkileyen bu kayıp sonrasında minik Tuğsan’ın adını yaşatmak adına Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi-Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’ne satranç köşesi armağan edildiği belirtildi.

Aile, hem Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi amacıyla uzun bir süre yatan Tuğsan’ın adını yaşatmak hem de serviste yatan tüm çocukların güzel vakit geçirmeleri için satranç köşesini yarattılar ve 13 Haziran 2019, Perşembe günü (dün) serviste yapılan karne gününde katılımcılara köşenin tanıtımı yapıldı.

Satranç köşesinde bulunan ve Tuğsan Yazıcı’nın ağzından tüm arkadaşları için yazılmış “Hayat da aslında satranç gibi stratejik bir oyun, hayat oyununda hep kazanmanız dileğimle – Tuğsan Yazıcı’dan tüm çocuklara armağan” şeklindeki bir notun da bulunduğu köşeyi gören konuklar duygusal anlar yaşadı.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK