FeaturedKIBRIS

TUFAD, toplumsal bilincin oluşumuna ve önemine vurgu yaptı

Turizm ve Folklor Araştırma Derneği (TUFAD) 21 Kasım Salı akşamı kendi merkezinde güzel bir etkinlik düzenledi. Dernek, sosyal sorumluluk kapsamında farkındalığı artırmak için bu kez anne,baba ile çocukları ve yetişkinleri ilgilendiren bir konu için bir araya geldiler.

Evrensel çocuk Hakları Derneği ve TUFAD’ın birlikte hazırladığı seminer ilgiyle izlendi. Seminer, Yrd. Doç. Dr. Erinç Erçağ’ın sunumuyla, çocukların internet kullanım düzeyleri, internet bağımlılık durumları, ve anne babaların , çocukların internet kullanımına yönelik yaşadıkları sorunların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirildi. Halkımıza açık olarak düzenlenen seminerde ‘Dijital dünyada Ebeveyn olmak’ konuşuldu.

Erçağ : Çocuklarınıza güveninve onların size güvenip sorunlarını rahatlıkla ifade etmelerine imkan verin. Böylece çocuklarınız internette ve gerçek hayatta karşılaştıkları sorunlar karşısında sizden yardım istemekten çekinmeyeceklerdir” diyen Erçağ’ın sunumu ve katılımcıların soru ve cevaplar ardından geceyi düzenleyen derneklerin temsilcileri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber