FeaturedKIBRIS

Trafik kazası: 3 yaralı!

Alkol tesiri altında direksiyon başına geçen genç sürücü, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali de yapınca kaza kaçınılmaz oldu. Alkollü sürücünün pick-up aracıyla çarptığı otomobil hurdaya çıktı, araçtaki 3 genç ise ölümden döndü.

KIBRIS Medya Grubu Tesisleri önündeki trafik ışıklarında, dün gece, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada üç üniversite öğrencisi ölümden döndü.

Hurdaya çıkan araçta bulunan ve kazadan hafif yaralarla kurtulan Aykan Çınar (E-25), Salih Beyaz (E-25) ve Olcay Alev (K-23), 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, polis tarafından alkolmetre ile yapılan test sonucunda “400 promil” alkol tesiri altında direksiyon başına geçen pick-up araç sürücüsü 24 yaşındaki Raif Yıldırımer’in kırmızı ışık ihlali yapması sonucu kazanın gerçekleştiği iddia edildi.

Her iki araç da savruldu

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 22.45’te meydana geldi.

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde NP 062 plakalı pick-up araç ile seyreden Raif Yıldırımer, trafik ışıklarına geldiği zaman o esnada karşı istikametten gelip Şht Ahmet Ruso Caddesine dönüşe geçen Aykan Çınar (E-25) yönetimindeki GM 019 plakalı salon araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta yolun dışına savruldu.

Kazaya tanık olanlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Üç genç hafif yaralandı

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan GM 019 plakalı araç sürücüsü Aykan Çınar ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Salih Beyaz ve Olcay Alev’e ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılar, ardından iki ayrı ambulansla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine giden Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekibi, kaza sonrası araçlarda çıkabilecek olası bir yangın tehlikesine karşı önlem aldı. Kazalı araçtan yola dökülen yağ, toprakla örtüldü.

Lefkoşa Trafik Tahkikat şubesi ekipleri de kaza mahallinde detaylı incelemelerde bulundu.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber