Teknoloji

Tom Clancy’s The Division 2 geliyor!

İlk oyunda da olduğu gibi The Division 2, yine Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Gelişim aşamasındaki en önemli noktalardan biri de yapım ekibine destek olacak ekiplerin olması. Yapılan açıklamaya göre Massive ekibine Reflections, Ubisof Bucharest, Ubisoft Annecy, Redstorm ve Ubisoft Shanghai gibi stüdyolar destek olacak.

Oyunda Snowdrop oyun motorunun yenilenmiş bir versiyonu kullanılacak. Oyunun direktörü Julian Gerighty, serinin ilk oyunundan iki yıl boyunca elde ettikleri tüm deneyimleri The Division 2’ye en doğru şekilde aktaracaklarını dile getiriyor.

Oyun için planlanan çıkış tarihi, hangi platformları destekleyeceği ve hangi karakterlerin yer alacağı gibi kritik detaylar hakkında en ufak bir bilgi verilmedi.

The Division 2 hakkında diğer detayların 12 – 14 Haziran 2018 tarihlerinde ABD’de gerçekleştirilecek olan E3 2018‘de açıklanacağı belirtildi. Ayrıca, ilk oyunun gidişatı hakkında oyuncuların merak ettiği bazı sorulara cevap verildi.

Bu kapsamda efsanevi zorlukta dört yeni görevin ekleneceği The Division’un Xbox One X sürümü için bir geliştirme yaması yayınlanacak. Böylece Xbox One X sahipleri uzun zamandır bekledikleri 4K desteğine kavuşmuş olacak.


Benzer Haberler

WhatsApp’a yeni özellik: İnternetsiz kullanılabilecek

NTV

X/Twitter’a erişim problemi yaşanıyor

NTV

DAÜ, “Yapay Zeka Zirvesi”ne ev sahipliği yapacak

TAK

Darbe aldıkça sertleşen malzeme geliştirildi

TRT

Çip savaşı kızışıyor

Voice Kıbrıs Haber

Apple uyardı: 92 ülkede casus yazılım tehlikesi

NTV