FeaturedKIBRIS

Tecavüz zanlısı hakkındaki gelişmeler

Hollandalı 16 yaşındaki kıza tecavüz etmeye kalkışan, kızın direnmesi üzerine demir sopa ile saldıran Hamit Yılmaz’ın akıl sağlığının yerinde olduğu belirtilirken zanlının 5 ayrı Facebook hesabı olması dikkati çekti

İskele’de, Bafra Turizm Merkezi’nde bulunan bir otelin sahil şeridinde yürüyüş yapan 16 yaşındaki Hollanda uyruklu turist kıza saldıran Hamit Yılmaz hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlı dün ek süre talebi ile yeniden mahkeme çıkarılırken, duruşmada Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirilen zanlının cezai ehliyetinin tam olduğu açıklandı. İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlının 7 gün daha tutuklu kalması talep edildi. Öte yandan zanlının 5 ayrı Facebook hesabı olduğu, bu hesapların bazılarını kullanarak partner aradığı görüldü.

POLİS SORUŞTURMA İÇİN EK SÜRE İSTEDİ 

Soruşturmayı yapan polis, zanlının 2 Mayıs 2017 tarihinde, Bafra Turizm Bölgesi’nde, sahil şeridinde yürüyüş yapan 16 yaşındaki Hollanda uyruklu turist kıza cinsel ilişkiye girme teklifinde bulunduğunu, kızın reddetmesi üzerine demir çubukla kızın baş ve vücudunun muhtelif yerlerine defalarca vurarak genç kızı ciddi şekilde yaraladığını söyledi. Zanlının 3 Mayıs 2017 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhinde 2 gün tutukluluk emri temin edildiğini de belirten polis, bu süre zarfında Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirilen zanlının cezai ehliyetinin tam olduğunun belirlendiğini söyledi. Genç kızın bazı eşyaları ile demir çubuğun olay yerinde bulunarak emare olarak alındığını aktaran polis, aranmakta olan emarelerin ve alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek, mahkemeden soruşturma maksatlı ek süre talep etti. Mahkeme, zanlının 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Ayrıca zanlının 5 ayrı Facebook hesabı olduğu, bu hesapların bazılarını kullanarak partner aradığı görülürken, paylaşımlarında sürekli kız arkadaş aradığını ifade etmesi dikkati çekti.

Kaynak: STAR KIBRIS


Benzer Haberler

Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü

TAK

Arabasında tabanca ve mermi bulunan şahıs tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

CTP Girne İlçesi, Alsancak, İncesu, Malatya ve Ilgaz’daydı

Voice Kıbrıs Haber

4. Kozanköy Hellim, Pekmez, Pastelli Festivali ertelendi

TAK

Girne’deki trafik kazasında 4 genç yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

“Sıfır Atık Çöp Toplama Maratonu”, Girne Boğaz Piknik Alanı’nda başladı

TAK