FeaturedKIBRIS

TDP’nin milletvekili adayı olarak açıkladığı Reynar’dan hemşirelere mücadele sözü

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayı olarak açıkladığı Tacan Reynar, özveriyle çalışan hemşirelerin Hemşireler Günü’nü kutlayarak, hak ettikleri koşullarda bir çalışma ortamına kavuşmaları için mücadele sözü verdi.

Hemşireler Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Reynar, hemşirelerin tıpkı sağlık alanının diğer neferleri gibi en zor koşullarda özveriyle topluma hizmet eden emekçiler olduğunu vurgulayarak, siyasi erkin kendilerine sağlamadığı imkanları, gösterdikleri sevgi ve şefkatle aşan hemşirelerin, insanlığın yardımına koşmaya devam ettiklerini vurguladı.

Reynar, “Ülkemizdeki çağdışı sağlık sistemi içinde gerek ek mesai gerekse çalışma koşulları anlamında hak ettiklerini alamadıkları halde, gecesini gündüzüne katarak emek veren tüm vefakâr hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutlarım. Sizlere daha iyi çalışma koşulları sağlamak, bunun için mücadele etmek bizim için bir görevdir” dedi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK