FeaturedKIBRIS

Tatlısu – Geçitkale Anayolu’nda ölümlü kaza!

Bugün Tatlısu – Geçitkale Anayolu 3-4 km’leri arasında gerçekleşen trafik kazasında 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, bugün saat 11:30 sıralarında, Tatlısu – Geçitkale Anayolu’nda, Kamil Genç (E-55), yönetimindeki JB 432 plakalı salon araç ile Geçitkale istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmesi neticesinde o esnada karşı istikametten gelmekte olan Ziya Tunaç (E-46) yönetimindeki EK 685 plakalı jeep araç ile çarpışmıştığı belirtildi.

Kaza sonucu JB 432 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve ağır şekilde yaralanan Hafız Ali Genç’in (E-78) kaldırdığı Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Kazada hafif şekilde yaralanan JB 432 plakalı araç sürücüsü Kamil Genç Mağusa Devlet Hastanesi’nde, EK 685 plakalı araç sürücüsü Ziya Tunaç ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Osman Cepheoğlu’nun (E-59) ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altına alındıkları belirtildi.

Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber