FeaturedKIBRIS

“Tarih sizi Erdoğan korkusundan konuşamayan bir aciz olarak hatırlayacak”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, KKTC’de inşa edileceğini duyurduğu külliye için tam 586 milyon bulunarak aktarıldığını açıkladı.

Altyapıdan kesilerek saray yapımına aktarıldığını söyleyen Harmancı “tarih sizi halk inim inim inlerken bütçede halkın ihtiyaçları için ayrılmış kaynakları yiyen ve sırf bu projeyi Sn. Erdoğan söylediği ve ısrarla istediği için korkusundan konuşamayan bir aciz olarak hatırlayacak.” dedi.

Harmancı’nın açıklaması şu şekilde:

“Müjde mi isterim, insanlar açken, işsizlikten kıvranırken, banka borçlarını çevirebilmek için her türlü zorlukla mücadele ederken, tüm sağlık altyapısı çökmüşken ve elektrik kurumumuz batarken külliye için tam 586 MİLYON bulunarak aktarıldı.
Altyapidan kesildi, önceliklerinden kesildi ve saray yapımına aktarıldı.
Dönemin şartları sizi oraya üfürebilir ama tarih sizi halk inim inim inlerken bütçede halkın ihtiyaçları için ayrılmış kaynakları yiyen ve sırf bu projeyi Sn. Erdoğan söylediği ve ısrarla istediği için korkusundan konuşamayan bir aciz olarak hatırlayacak.
“Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!”

Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber