FeaturedKIBRIS

Tamer Levent, Nicosia New Generation Lions Kulübü’nü ziyaret etti

Ülkemizin bağımsız ve bireysel Lions derneklerinden Nicosia New Generation Lions Kulübü, 28 Mart 2022 Pazartesi akşamı gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Tamer Levent’i misafir etti.
Türkiye 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Lions Yönetim Çevresi derneklerinden Kazasker Lions Kulübü üyesi Vedat Akdamar ile birlikte Nicosia New Generation Lions Kulübü’nün toplantısına katılan ünlü sanatçı Tamer Levent, kendisinin de bir Lion olduğunun altını çizdi ve ‘Sanata Evet’ konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantı sırasında ‘Tamer Levent Sanata Evet Defteri’ isimli yeni çalışmasını da üyelere hediye etti.
Toplantıya, Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği üyeleri Başkan İbrahim Genç, geçen dönem Başkanı Fetine Avcı, Rehber üyeler Fikret Şendil ve İnanç Genç, Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Derneği Başkanı Berna Yılmazoğlu Özdoğa, Girne Özgürada Lions Kulübü geçmiş dönem başkanlarından ve Nicosia New Generation Onursal Üyesi ve Lions Birliği eski başkanlarından Muazzez Altuğ’da katıldı. Toplantı, JCI Kuzey Kıbrıs geçmiş dönem Başkanı İpek Denizli ve temsilcilerinin yanı sıra, ülkemizin tanınmış yazarlarından Bülent Gardiyanoğlu ile Güney Kıbrıs’taki Limasol Üniversitesi Psikoloji Departmanı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Loucia Dimitriou’da misafir etti, iki toplumlu projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Çocukluk Çağı Kanseri İhtisas Kulübü olarak tescillenen Nicosia New Generation Lions, geçen dönem başarılı hizmet projeleri ile tüm dünyada sadece 20 (Lions ve Leo) kulübüne verilen Kindness Matters Service Award – İyilik Önemlidir Hizmet Ödülü’nün Kıbrıs adasında Mağusa Mesarya’dan sonra tek sahibi olduğunu duyurdu. Lions Quest Sosyal Duygusal Öğrenme ve Yaşam Becerileri Eğitim Programı için uluslararası merkez ofisin LCIF – Lions Vakfı’ndan gelen bayrak yaması ile yine Oak Brook, ABD’den gelen ‘Mükemmel Kulüp’ yamasını kulüp bayrağına gururla yapıştırdı. Toplantı sırasında, Uluslararası Lions Başkanı Douglas X. Alexander tarafından gönderilen şahsi flama ise Kulüp Başkanı Ln. Anıl Meryem Altuğ Bilir’e teslim edildi.
Lions Kulüpleri, dünya çapında 200’den fazla coğrafik alanda, 48,000’den fazla kulüp ve 1.5 milyon üyesiyle toplum hizmeti sunuyor.

Benzer Haberler

“Tatar’ın anlayışı toplumsal statüye ve uluslararası ilişkilere zarar veriyor”

TAK

İngiltere Merkez Bankası faizi sabit tuttu

AA

Antalya’da faciadan dönüldü!

NTV

Rektör yardımcısını tehdit ederek birçok kişiye sahte diploma verdirdi!

TAK

Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın toplanıyor

TAK

Altın fiyatları dar aralıkta seyrediyor

NTV