FeaturedKIBRISKültür Sanat

‘Survive Beşparmak Norman’s Walk 3’ etkinliği yapılıyor

Beşparmak dağlarında yapılacak olan Survive Besparmak-Norman’s Walk isimli gezi ve kamp etkinliği 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Tüm geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak olan etkinlik hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

“Macera severleri 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde muhteşem bir haftasonu aktivitesi bekliyor.

Survive Besparmak 2019 – Norman’s Walk 3 etkinliği kendinize meydan okuyabileceğiniz, Beşparmak dağlarında hem rehber eşliğinde gezebileceğiniz hem de kamp kurarak keyifli bir haftasonu geçirebilmeniz için mükemmel bir fırsat olmakla birlikte, aynı zamanda elde edilecek tüm gelir de Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacaktır.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Norman’ın anısına bu yıl 3.’si gerçekleştirilecek olan Survive Beşparmak Normans Walk 3 etkinliğine dilerseniz çocuklarınız ile katılabileceksiniz. Yetkililer ayrıca bildirilerinde, etkinlik için yerin sınırlı sayıda olduğunu, bilet alınması ve kayıt yapılmasının katılımcı sayısını belirlenebilmesi için mecburi olduğunun altını çizmiştir. Etkinlik çerçevesinde kamp alanında kalacaklara yiyecek ikram edilecek olup kişilerin ekstra tüketmek istediği yiyecek ve içecekleri kendilerinin temin etmesin ve taşıması gerektiği belirtilmiştir. Bilet ederi 12 yaşa kadar 25TL, 12+ yaş için 50TL olup satışlarından elde edilecek tüm gelir kanser sürecindeki çocuklara bağışlanacaktır. Yürüyüşün başlangıç yeri Alsancak Milli Park’ı olup saat 09.30’da kayıtlar Alsancak Milli Parkı’nda gerçekleşitirilecektir. Biletler Kemal Saraçoğlu Vakfı, Cyprus Outdoor Shop Dereboyu ve Girne Şubeleri’nden, Laconic Computer ve Silver Rocks Restoran’dan temin edilebilir veya etkinlik günü başlangıç noktasında da bilet alınabilecektir.

Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre detaylı bilgi için etkinliğin sosyal medyada bulunan sayfasına bakılabilir veya 0533 869 3548 numaralı telefondan etkinlik organizatörlerinden Çağan Sarıoğlu’na ulaşabilirsiniz.”

(Voice of the Island )


Benzer Haberler

Döviz piyasaları düşüşte

Voice Kıbrıs Haber

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

TAK

Tatar “Egemenliğimiz kabul edilmeden Kıbrıs konusunda görüşme yapmayacağız”

TAK

Engelliler, Engelliler Haftası etkinliklerini siyah çelenkle başlatıyor

TAK

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber