FeaturedKIBRIS

‘Süper çocuklara sahip çıkmalıyız’

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Türkiye Mental Aritmetik Şampiyonası’nda başarı yakalayan Milada Çınaroğlu, Alisa Türel, Sarp Türel ve Dila Bilen’i kabul ederek sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Süper çocuklara sahip çıkmalıyız” dedi.

Voice of the Island 2018

Harmancı paylaşımında çocukların inanılmaz başarılara imza attığını söyleyerek, Dila Bilen’in 11 yaş kategorisinde 1. gelip genel klasmanda da Türkiye şampiyonu olarak çifte başarı elde ettiğini ayrıca Türkiye ve Dünya Rekoru kırarak Guiness Rekorlar Kitabı’na başvuru imkanı yakaladığını belirtti.

Harmancı’nın paylaşımı şu şekilde;

“Bu gördüğünüz çocuklar Türkiye mental aritmetik şampiyonasında inanılmaz başarılara imza attılar. 11 yaşındaki Dila Guiness rekorlar kitabına adını yazdırdı.
Milada Çınaroğlu 6 yaşta 5. Gelerek kürsüye çıktı. 7 yaş kategorisinde Alisa Türel 3. Geldi. Sarp Türel 9 yaş kategorisinde 2. Geldi. 11 yaş kategorisinde Dila Bilen 1. geldi ve genel klasmanda da Türkiye şampiyonu olarak çifte başari elde etti.
Dila’nin rekor denemesinde 0.30 milisaniye geçiş hızı ile 250 rakamı toplayarak Türkiye ve Dünya Rekoru kırarak Guiness Rekorlar Kitabı’na başvuru imkan yakaladı.
Süper çocuklara sahip çıkmalıyız…”


Benzer Haberler

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Kadınlar Konseyi’nin 49’uncu kuruluş yılında “Ayak İzleri” sergisi açıldı

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK