FeaturedKIBRIS

Stefanos’tan Töre’ye tepki!


AKEL Basın Sözcüsü Stefanos Stefanu, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre’nin ifadelerine tepki göstererek açıklama yaptı.

Zorlu Töre’nin AKEL’i ELAM’dan daha tehlikeli gördüğüne dair ifadeleri üzerine AKEL Basın Sözcüsü Stefanos Stefanu yaptığı açıklamada “AKEL’in Avrupa Parlamentosu seçimlerine iki toplumlu aday listesiyle katılıp Niyazi Kızılyürek’i Avrupa Parlamentosu’na seçmesinden Zorlu’nun endişeli olduğu görülüyor.” dedi.

Stefanu, AKEL’in iki toplumlu aday listesinin, Niyazi Kızılyürek’in seçilmesinin, seçimlere Kıbrıslıtürklerin katılımının ve seçim öncesi Kıbrıslırumların ve Kıbrıslıtürklerin gerçekleştirdiği ortak çalışmanın bazı kesimlerin  ezberini bozduğunu vurguladı.

“Aynı zamanda bu olay iki bölgeli iki toplumlu bir federasyon çerçevesinde ülkeyi ve halkı yeniden birleştirecek çözümün başarılması mücadelesine devam etme gereksinimini göstermektedir” diye konuşan Stefanu, AKEL’in çözüm ve yeniden birleşme hedefine kararlılıkla bağlı olmaya devam ettiğini ve bu hedefe ulaşılması için Kıbrıs ve halkımız için yaptığı açılıma devam edeceğini dile getirdi.



Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

İş yerine ait yüklü miktardaki parayı çalıp kumar oynadı!

Voice Kıbrıs Haber

Çeler “Girdi maliyetlerini düşürmek, denetim yapmak, sürdürülebilir bir politika oluşturmak bu kadar zor mudur?”

Voice Kıbrıs Haber

Yolcu uçağı türbülansa girdi 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

AA

Erhürman “Bir ay için aldığınız karar, hayvancıyı perişan edecek”

Voice Kıbrıs Haber

Suçla bağlantılı 2 kişi daha tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber