English NewsKIBRIS

Soyguna karışan kişinin tutuklanma yeri kafa karıştırdı

Güney’de iki kişiyle beraber 36 yaşındaki bir şahsı soyarak kayıplara karşın Rus uyruklu şahsın Ayios Demetios (Metehan) sınır kapısından Kuzey’e geçmek isterken yakalandığı, şahsın iddiasının ise havaalanında uçağın içerisinde tutuklandığı şeklinde olduğu bildirildi.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, Limasol’da geçtiğimiz gün gerçekleşen 36 yaşındaki Rus uyruklu bir şahsın, kripto para alışverişi vaadiyle üç kişi tarafından gasp edilmesi olayında aranan üç kişiden birinin yakalandığını yazdılar.

Gazete, 36 yaşındaki Rus uyruklu şahsın, “Ayios Demetios” sınır kapısında yakalandığını belirtirken, şahsın mahkemede verdiği ifadede ise tutuklanmasına ilişkin farklı iddialarda bulunduğunu aktardı.
TÜRKİYE ÜZERİNDEN RUSYA’YA GİDECEKTİ
Habere göre şahıs, 50 bin euroluk soyguna karıştığını kabul ederken, Türkiye üzerinden Rusya’ya gitmek amacıyla, diğer iki arkadaşıyla birlikte taksiyle Metehan sınır kapısından geçtiklerini ve havaalanında uçağa bindikten sonra “uçağın içerisinde” tutuklandığını iddia etti.

Şahıs, polisin (hangi polis olduğu belirtilmiyor) kendisini uçaktan indirdiğini ancak soyguna karışan diğer iki şahsın uçakta kaldıklarını da öne sürdü.

Gazete, şahıs hakkında 8 günlük tutuklama kararı verildiğini aktardı.


Benzer Haberler

Meteoroloji Dairesi’nden toz uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

En fazla yağış Lefkoşa’da kaydedildi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden 3 önemli ihale imzası

Voice Kıbrıs Haber

“Kendi tarafımızdaki genişletme işini önümüzdeki haftadan itibaren başlatacağız”

TAK

Kıb-Tek’e 675 TL üzeri borcu olan abonelere uyarı

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji Dairesi “Yer yer fırtınamsı rüzgar bekleniyor”

Voice Kıbrıs Haber