FeaturedKIBRIS

Son dakika: “Seri katilin” suçlarına bir yenisi daha eklendi!

Bugün çıkartıldığı Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi huzurunda aleyhine cinayet soruşturması sürdürülen “seri katil” için araştırılan suçlara bir yenisi daha eklendi.

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alan habere göre, mahkeme huzurunda yeminli şahadet veren soruşturmacı polis, 2017 yılında 35 yaşındaki seri katilin bir kadına da tecavüz ettiğini ifade etti.

30 Nisan 2019 tarihinde polise ifade veren kadın, 2017 yılında seri katilin kendisinin rızası olmaksızın cinsel ilişkiye girdiğini ve o anı videoya kaydettiğini belirtti.

Kadının ifadesine göre, 2016 yılında 35 yaşındaki cinayet şüphelisini “seri katili” sosyal medya aracılığı ile tanıdığını ve kadının kendisinden modellik fotoğraflarını çekmesini istediğini söyledi.

Yine kadının ifadesinde, 2017 yılında fotoğraf çekiminin ardından” seri katilin” kendisini evinden alarak, fotoğrafları teslim edeceği bahanesi ile bir boş araziye götürdüğünü ve kendi rızası olmadan cinsel ilişkiye girerek bunu kayıt altına aldığını belirtti.

Tecavüz kurbanı kadından 3 Mayıs 2019’da ek ifade alınması üzerine, 2018 yılında yine “seri katil”le onun olduğunu bilmeden takma isimle kullandığı “orestis” Facebook adresinden konuştuklarını, “oresti” isminin arkasında seri katilin olduğunu bilmediğini söyledi.

Mahkeme de yargıcın “seri katil” aleyhine 8 günlük soruşturmanın tamamlanabilmesi için talep edilen tutuklamaya itirazı olup olmadığı sorusu üzerine seri katil, “İtirazım yoktur sayın yargıç” dedi.

(KHA)


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK