FeaturedKIBRIS

Son dakika… Güney’deki cinayetle ilgili polisten açıklama!

Güney Lefkoşa’da bulunan Storovolos bölgesinde işlenen çifte cinayetle ilgili, Polis Basın Sözcüsü Andreas Angelidis yaptığı açıklamada, yürüttükleri araştırmalarda bir takım cevaplara ulaştıklarını, fakat tüm ihtimallerin değerlendirilmeye devam edildiğini ifade etti.

Çeviri: Voice Of The Island-2018

Polis Basın Sözcüsü Andreas Angelidis Limasol’da verdiği demeçte, Strovolos’ta işlenen vahşi cinayetle ilgili soruşturma ekibinin bazı verilerin ve soruları şekillendirdiğini, fakat soruşturmayı sürdürenlerin hiçbir ihtimali de göz ardı etmediğini belirtti.

Güney Kıbrıs haber kaynaklarına göre Angelidis, sürekli ve farklı  kişilerin ifadelerine başvurulduğunu, olayla alakalı tüm veriler ve bilgilerin değerlendirildiğini kaydetti.

Olayla ilgili tüm yapılması gereken işlemlerin yapıldığını ifade eden Angelidis, bilimsel araştırmaların sonuçlarının da halen beklendiğini, cinayetle ilgili bilgilerin paylaşımında çok dikkatli davrandıklarını, şu etapta bir takım sorunların cevaplarına ulaştıklarını ifade etti.

Angelidis, ikinci kez otopsi yapılabilmesi için Yunanistan’dan Adli Tıp Doktoru Hara Spiliopoullou geldiğini ve otopsinin gerçekleştirildiğini de açıkladı.

Polis Basın Sözcüsü, önemli olanın polis tarafından gerekli tüm işlemlerin yapıldığını ve basından talep edildiği gibi yayınlarında dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak, “hassas bir durumla karşı karşıyayız. Verilen veri ve/veya bilgilerin gelişme aşamasında olan soruşturmanın seyrini etkileyebilir. Bazı internette yapılan yayınlarda bazı bilgiler verilmiştir, ancak verilen bu bilgilerin doğru oldukları anlamına gelmez” dedi.

Cinayetle ilgili araştırmaların ilk andan itibaren başladığını ve halen devam ettiğini söyleyen Angelidis, gelişmelerin sürekli değiştiğini, sürekli değerlendirmelerin yapıldığını ve olayın ciddiyetinin de göz önünde bulundurularak açıklama yaptıklarını belirtti.

Angelidis, dün yaşanan korkunç cinayetle ilgili genel bir değerlendirme yaptıklarını, akşam ise Polis Genel Müdürülüğü’nde yapılan toplantıda  soruşturmayı yürüten ekip ve sorumlularla olayla ilgili tüm bulguların, alınan ifadelerin ve delillerin incelendiğini, hiç bir durumun göz ardı edilmediğini ve cevaplanmış soruların olmasına rağmen tüm ihtimallerin değerlendirildiğini kaydetti.

Angelidis, Güney Kıbrıs’ta büyük yankı yaratan ve herkesi ilgilendiren olayla ilgili gelişmelerin aktarılacağını, fakat polisin olayla ilgili araştırmasının devam ettiği bu süreçte çok dikkatli olması gerektiğine de vurgu yaptı.

Çeviri: Voice Of The Island-2018



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK