FeaturedKIBRIS

Sivil müfettişler bugün göreve başlıyor

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bugün itibariyle toplu ulaşım araçlarında sivil müfettişlerin denetim yapmaya başlayacaklarını açıkladı.

Atakan, her türlü uygunsuzluğun rapor edileceğini ve cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Atakan ayrıca otobüs, minibüs, dolmuş, turistik ve taksi kullananların, aracın trafik güvenliği bakımından tehlike oluşturacak bir durumu varsa (herhangi bir eksiği) veya şoförün hız limiti aşımı, alkollü araç kullanma, tehlikeli sürüş ve duraklar dışında gelişigüzel yolcu indirip yolcu alma gibi trafik ve can güvenliğini tehlikeye atan davranışların 1181 numaralı telefona şikayet edinilebileceğini hatırlattı.

Atakan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Bakanlığımıza bağlı Trafik Dairesi’nin yolcu gibi toplu ulaşım araçlarına binip denetleme yapacak sivil müfettişleri bugün itibariyle göreve başlıyor. Her türlü uygunsuzluk anında tespit ve rapor edilecek. Cezai işlem uygulanacak. Ayrıca vatandaşlarımızın bu alandaki her türlü şikayetleri için 7/24 hizmet verecek ücretsiz 1181 Alo Ulaşım hattı devrede.”

(Voice of the Island 2019)

 


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK