FeaturedKIBRIS

Sivil Büyü’nün bugün itibarıyla hazır olduğu ve yeniden açılacağı duyuruldu

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve sivil toplum örgütleriyle aktivistlerin destek taleplerini alan Sivil Büyü’nün bugün itibarıyla hazır olduğu ve yeniden açılacağı duyuruldu.

Açıklamada, mevcut destek türlerinin açıklanacağı bilgilendirme toplantılarına ilgilenen tüm sivil toplum örgütleri ve aktivistler davet edildi.

Kıbrıs Türk toplumunda sivil toplumun rolünün güçlendirilmesi, Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum toplumları arasında güven, diyalog, iş birliği ve daha yakın ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla yürütülen Sivil Büyü’nün 2016’dan bu yana çevre, sağlık, sanat, eğitim, barış ve uzlaşı, kültür, spor ve birçok farklı konuda 92 çalışma desteklediği belirtildi.

Bilgilendirme toplantılarına katılım için kayıt formuna Sivil Büyü sosyal medya hesaplarından erişilebileceği kaydedilerek toplantının Zoom platformunda online olarak ve simultane tercüme (İngilizce ve Türkçe) ile gerçekleşeceği ifade edildi.

STÖ’ler için tanıtım toplantısının yarın 16.00- 18.00 arasında; aktivistler için tanıtım toplantısının 26 Ekim Salı günü 16.00-18.00 arasında olacağı kaydedildi.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber