FeaturedKIBRIS

Sınırüstü Halk Vakfı Yaşlı Bakımevi 2 yıldır atıl durumda

Sınırüstü Halk Vakfı Yaşlı Bakımevi iki yılı aşkın süredir atıl durumda, tamir edilmeyi bekliyor.
Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Prof. Dr. Hatice Jenkins’in, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar bakımevinin içler acısı durumunu ortaya serdi.


Jenkins, bakımevinin 2 ayda tamir edileceği sözü verildiği ancak aradan 2 yıl geçmesine rağmen bu sözün tutulmadığını belirterek, eleştirilerde bulundu.
Bakımevi’ne dönmeyi bekleyen yaşlıların birçoğunun hayatını kaybettiğini ifade eden Jenkins, “Sorumsuz davranışlarınız, kavga ve yalanlarınız ile tam iki koca yıl kaybettik…Biz artık sizden hiçbir şey beklemiyoruz çünkü verdiğiniz zarar yaptığınız faydayı çoktan aştı” dedi.


Hatice Jenkins’in paylaşımı şöyle:
“Sevgili arkadaşlar aşağıda gördüğünüz fotoğraflar iki sene önce Skylap’ın videoları ile ortaya çıkartılan, ve büyük bir skandal ile kapatılan Sınırüstü Bakımevi’nin bugünkü halidir.
Burayı 2 ayda tamir edecekleri vaatleri veren sayın sponsorlar, sözüm size!! Yalanlarınızı dinlemekten artık bıktık….iki ay değil tam iki senedir sizi bekliyoruz. Madem ki yapamayacaktınız niye bu işe giriştiniz. Sizin sponsor olmanızı isteyen sizi zorlayan hiç kimse yoktu beyefendiler. Sorumsuz davranışlarınız, kavga ve yalanlarınız ile tam iki koca yıl kaybettik. Dönmeyi bekleyen yaşlıcıklarımızın birçoğu bekleye bekleye ölüp gitti…biz artık sizden hiçbir şey beklemiyoruz çünkü verdiğiniz zarar yaptığınız faydayı çoktan aştı.
Bu çerçevede, artık gerekeni yapması için TC Elçiliğini, EVKAF’ın yeni yönetimini, Başbakanlığı ve Çalışma Bakanlığı’nı tekrar göreve davet ediyoruz. Ülkemizin kaynaklarına sahip çıkmak, korumak, sizin görevinizdir sayın yetkililer, hatırlatırız!!”


Benzer Haberler

Borsa günü rekorlarla tamamladı

AA

5 kişinin karıştığı tecavüz olayında yeni gelişme!

Voice Kıbrıs Haber

Eylem “Okullarımızda 35 müdür muavini, ve 11 müdür eksik”

TAK

Altın fiyatları yatay seyrediyor

NTV

Bir kaza daha… Motosiklet sürücüsü yaralandı!

TAK

Hristodulidis, Ursula von der Leyen’le birlikte Lübnan’a gitti

TAK