FeaturedKIBRISKültür SanatYAŞAM

Sinemada haftanın filmleri (7 Haziran 2019)

(Voice of the Island 2019)

Avenue Cinemax’ta bu hafta 1’i Türkiye, 5’i yabancı olmak üzere 6 film vizyona girdi.

  • X-MEN DARK PHOENIX

X-Men ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşmanları vardır; içlerinde biri olan Jean Grey. Uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

SEANSLAR

SALON 1: 3D / Türkçe Altyazılı
11:00 – 13:30 – 18:30 – 21:00

SALON 1: 3D / Türkçe Dublaj
16:00

SALON 6 GOLD CLASS:
3D / Türkçe Altyazılı

11:00 – 19:00 – 21:30 – 23:55


  • EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI 2

2016 yılında “Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?” önermesi ile yola çıkan Evcil Hayranların Gizli Yaşamı filminin devam halkasında macera kaldığı yerden devam ediyor. Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenlerinden olan Chris Renaud’un oturduğu filmin seslendirme kadrosunda Eric Stonestreet ve Kevin Hart’ın yanı sıra Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress ve Dana Carvey gibi isimler yer alıyor.

SEANSLAR

SALON 2: 3D / Türkçe Dublaj
12:00
16:00
18:00
20:00
23:30

SALON 2: Türkçe Altyazılı
14:00


  • GODZILLA
    KING OF THE MONSTERS

Godzilla II: Canavarlar Kralı, Godzilla’nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozmasını konu ediyor. Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı Kral Ghidorah ile çatışan tehlikeli Godzilla da bu devasa boyutlardaki güçlü canavarların arasında yer alır. Bu efsane oldukları sanılan antik süper türler tekrar yükselip de karşı karşıya geldiğinde hepsi üstünlük için mücadeleye girişir. Bu tehlikeli mücadele sırasında insanlığın var oluşunun dengesi de pamuk ipliğine bağlı bir hale gelir. Bu savaşta kimin kazanacağı, insanlığın kaderini olduğu kadar gezegenin baskın türünün kim olacağını da kanıtlayacak hale gelir.
2014 yapımı Godzilla’nın devam filmi niteliğinde olan “Godzilla: King of Monsters”in yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor.

SEANSLAR

SALON 3:
3D / Türkçe Altyazılı

11:30
14:30
17:30
20:30
23:30


  • ENES BATUR
    GERÇEK KAHRAMAN

Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur’un rol aldığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur’un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur’u Adalet Savaşçıları’na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. Komedi türündeki filmin yapımcılığını TME Films ve Eren Medya üstleniyor.

SEANSLAR

SALON 2: Türkçe
22:00

SALON 4: Türkçe
11:00
13:15
15:45
18:15


  • JOHN WICK 3

Chad Stahelski’nin yönetmenliğini yaptığı John Wick: Chapter 3 – Parabellum’da, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick’in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel’de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John’a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John’un New York City’den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir…

SEANSLAR

SALON 4: Türkçe Altyazılı
20:45
23:30

SALON 6 GOLD CLASS:
Türkçe Altyazılı

13:30
16:15


  • ALADDİN

Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin yaptığı Aladdin filminde, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin’in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine’dir. Aladdin’in şansı, Harikalar Mağarası’ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin’in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan’ın danışmanı Jafar’ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur…

S E A N S L A R

SALON 5: 3D / Türkçe Altyazılı
11:00
17:45
20:45
23:30

SALON 5: 3D / Türkçe Dublaj
14:15

(Voice of the Island 2019)


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber