FeaturedKIBRISKültür Sanat

Sinemada haftanın filmleri (24 Mayıs 2019)

(Voice of the Island 2019)

Avenue Cinemax’ta bu hafta 1’i Türkiye, 5’i yabancı olmak üzere 6 film vizyona girdi.

  • ALADDİN

Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin yaptığı Aladdin filminde, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. Aladdin, zamanını Agrabah şehrinde pazardan yiyecek çalarak geçiren fakir bir gençtir. Gecelerini, şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Aladdin’in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine’dir. Aladdin’in şansı, Harikalar Mağarası’ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Aladdin’in lambanın cini sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken bilmediği şey ise Sultan’ın danışmanı Jafar’ın hem Aladdin hem de lamba için kendi planları olduğudur…

SALON 1: 3D / Türkçe Altyazılı
11:00 – 17:45 – 20:45 – 23:45

SALON 1: 3D / Türkçe Dublaj
14:15

SALON 6 GOLD CLASS:
3D / Türkçe Altyazılı
11:30 – 14:30 – 17:30


  • AYKUT ENİŞTE

Onur Bilgetay’ın yönetmenliğini yaptığı Aykut Enişte’de, yalnızlığından şikayetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut’un hikayesini konu ediliyor. Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgili Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur. Dükkana bakmak için sigortadan gelen Gülşah’ın, Aykut’tan küçük bir iyilik istemesi hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Kendi halinde kimsesiz bir adam olan Aykut, bir anda kendisini iki ailenin damadı olarak bulur. Aykut, içine düştüğü bu karışık durumdan kendisini kurtarmayı başarabilecek midir?

SALON 2: Türkçe
11:00
13:30
16:00
18:30
21:00
23:30


  • JOHN WICK 3: PARABELLUM

Chad Stahelski’nin yönetmenliğini yaptığı John Wick: Chapter 3 – Parabellum’da, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick’in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel’de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John’a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John’un New York City’den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir…

SALON 4: Türkçe Altyazılı
11:30 – 14:30 – 17:30 – 20:30

SALON 5: Türkçe Altyazılı
18:00 – 21:00 – 23:45

SALON 6 GOLD CLASS:
Türkçe Altyazılı
20:30 – 23:30


  • AVENGERS: ENDGAME

Yönetmenliğini Joe Russo, Anthony Russo’nun yaptığı aksiyon, fantastik, macera türündeki filmde “Avengers Infinity War”un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi’nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos’un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

SALON 3:
3D / Türkçe Altyazılı
20:45
23:55


  • ACEMİ KAŞİFLER:
    GÖREVİMİZ KOCAAYAK

Pierre Gréco, Nancy Florence Savard’ın yönetmenliğini yaptığı, Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak filminde, efsanevi bir yaratığın varlığını ispat etmek için zorlu bir maceraya atılan Simon ve Nelly’nin hikayesini konu ediyor. Yerel bir üniversitede asistan olan Simon Picard, kocaayak ile ilgili araştırma yapmaktadır. Simon, kendisine kimse inanmasa da, pek çok ülkede kocaayağı andıran canavarların olduğunu düşünür ve bunu ortaya çıkarmaya karar verir. Bu süreçte bir hayırseverin desteğini alan Simon, teorilerini kanıtlamak için yola koyulmaya hazırlanır. Bu sırada Simon’ın yolu acemi bir dedektif olan Nelly Maloye ile kesişir. Hayatında bir değişiklik arayan Nelly, kocaayağın varlığını ortaya çıkarmak için Simon ile birlikte gitmeye karar verir. Bir kaşifin eski bir günlüğünü rehber alan Simon, Nelly ile birlikte dünyanın yarısını dolaşır. Sonunda kendilerini eski çağlardan kalma bir yerde bulan ikili, efsanevi yaratığın inine doğru ilerlerken, bir dizi tehlike ile karşı karşıya kalır.

SALON 3:
Türkçe Dublaj
11:00
13:00
15:00
17:00
19:00


  • POKEMON DEDEKTİF PİKACHU

Yönetmenliğini Rob Letterman’in yaptığı macera/aksiyon türündeki filmde başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır. Ryan Reynolds’ın sevimli Pokémon Pikachu’ya sesiyle hayat verdiği fantastik animasyon macerasının yönetmen koltuğunda “Köpekbalığı Hikayesi”, “Canavarlar Yaratıklara Karşı” ve “Goosebumps: Canavarlar Firarda” filmleriyle tanınan Rob Letterman oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”tan tanıdığımız Justice Smith, “Big Little Lies” dizisinden Kathryn Newton, Oscar adaylığı bulunan Ken Watanabe gibi isimler yer alıyor.

SALON 5: 3D / Türkçe Altyazılı
11:00 – 15:45

SALON 5: 3D / Türkçe Dublaj
13:15

(Voice of the Island 2019)


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber