FeaturedKIBRIS

O Ses Türkiye Şampiyonu Lütfiye Özipek, öncelikle Kıbrıs’a teşekkür etti

O Ses Türkiye’nin bu yılki birincisi Lütfiye Özipek oldu. Kıbrıslı olan yarışmacı birinciliğinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak öncelikle Kıbrıs’a teşekkür etti.

Voice of the Island

İşte Özipek’in paylaşımı;

“İnanılmaz mutluyum. Yolladığınız tüm mesajları tek tek takip etmeye çalışıyorum. Gözümden kaçırdığım mesaj olursa lütfen beni affedin. Öncelikle ülkem Kıbrıs’a ve güzel adamda beni destekleyen herkese, Türkiye’nin her noktasından bana gönül veren, kucak dolusu sevgilerini ve tebrik mesajlarını gönderen herkese çok teşekkür ederim.”

Dün akşam birincinin açıklanmasının ardından Kıbrıs’ın kuzeyinde siyasilerden de Özipek’e tebrik mesajları yağdı.

Başbakan Tufan Erhürman,  “Sevgili Lütfiye Özipek ile bir kez daha gururlandık dün akşam. Özipek’i kutlar, başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, “Ne mutlu bize, o ses Lütfiye” paylaşımında bulunurken, Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise mesajında “Diğer katılımcılar o ses yarışmasına bireysel olarak katıldılar. O ise bir ülkeyi temsil etti, hepimizi sesiyle birleştirdi. Kıbrıs’ı gururlandırdı, Türkiye’yi kendine hayran bıraktı. Yolun açık olsun Lütfiye Özipek”  diyerek Özipek’i kutladı.

 

O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.

Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia’da caz eğitimi, ardından İngiltere’de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013’te mezun oldu.

Kıbrıs’ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye’de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Özipek, Kıbrıs’ta verdiği çeşitli konserler yanısıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.


Benzer Haberler

Brent petrolün varil fiyatı yüzde 0,73 düşüşle 87,56 dolar oldu

Voice Kıbrıs Haber

Bellapais İlkbahar Müzik Festivali Trio Konseri ile devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

Orkide Yürüyüşü yapıldı

TAK

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay Gamabel personelinin maaşlarının performans kriterlerine göre ödeneceğini açıkladı

TAK

Nijerya’da düzenlenen saldırılarda Sivil Ortak Görev Gücünden 25 kişi öldü

NTV

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (29 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber