FeaturedKIBRIS

Saner, HAK-SEN yetkililerini kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, İzzet Türkmen başkanlığındaki Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAK-SEN) yetkililerini kabul etti.

Sendikanın talep ve önerilerinin görüşüldüğü kabulde HAK- SEN başkanı Türkmen, Bakan Saner’e sendikanın talep ve önerilerini içeren bildiri sundu.

Türkmen, sendikanın çalışmaları hakkında Bakan Saner’e bilgi vererek, özel sektörde iş güvencesi ve sendikalaşmanın zorunlu hale getirilmesi konusunda Saner’den destek istedi.

Bakanlık tarafından yürütülen yeni huzurevi projesi , yeni hizmet binası ve kadına yönelik şiddetle mücadele eylem planı konularında da Bakanlığa destek olmaya hazır olduklarını kaydeden Türkmen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile işbirliği yapma arzusu içinde olduklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner de, sendikaların demokratik hayatın ve çalışma yaşamının vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekti.

Çalışma hayatından sorumlu bakanlık olarak, sendikalarla her zaman yakın istişare ve iletişim içerisinde olduklarını belirten Saner, sendikanın talep ve önerilerini dikkate alacaklarını ve işbirliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı

AA

Nöbetçi eczaneler (7 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Emare olarak alınan maddenin analiz sonuçları bekleniyor!

Voice Kıbrıs Haber

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü beton refüje çarpıp takla attı!

Voice Kıbrıs Haber

KTAMS: “30 Nisan itibariyle bir ailenin açlık sınırı 23 bin 559 TL”

Voice Kıbrıs Haber

Tufan: “Yollarda değil pistlerde yarışalım”

Voice Kıbrıs Haber