FeaturedKIBRIS

Şampiyon Melekler Koruluğu Alpet Kıbrıs fidanları ile yeşerecek

Ülkemizin daha yeşil bir çevre daha temiz bir doğaya sahip olabilmesine özel önem vererek bu amaçla birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren Alpet Kıbrıs bu kez Adıyaman depreminde hayatını kaybeden öğrencilerin anısına Haspolat Bölgesi’nde oluşturulan Şampiyon Melekler Koruluğu’na anlamlı bir bağış yaptı.

Alpet Kıbrıs tarafından temin edilen 170 adet zeytin fidanı bayram öncesinde korulukta düzenlenen etkinlikte Alpet Kıbrıs yönetici ve çalışanları tarafından dikildi.

Adıyaman depreminde hayatlarını kaybeden Gazimağusa TMK öğrencileri, aileler ve öğretmenlerin anısını yaşatmak amacıyla sürdürülen çalışmalara katkı koyarken ülkenin yeşil doğasını geliştirmeyi de hedefleyen Alpet Kıbrıs’ın genel müdürü Tevfik Türkoğlu, konuya ilişkin açıklamasında 6 Şubat da yaşanan depremin ülkemizi derinden üzdüğünü anımsatarak “ bu anlamlı bağışla koruluğa zeytin fidanlarını dikerek hem doğamıza kalıcı bir iz bırakacağız hem de sevgimizi yüreklerimizden eksik etmediğimiz şampiyon meleklerimizin anısını doğaya bir armağan olarak sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş yapılan anlamlı bağışla ilgili mesajında kurum olarak ilk günden bugüne toplumsal sosyal sorumluluk bilincine katkılar koymaya özel önem vermeyi sürdürdüklerini, proje bazında katkı koydukları alanların başında doğa ve çevrenin geldiğini kaydetti.

Sofu Altınbaş sözlerini “ Altınbaş Holding ve Alpet Kıbrıs olarak ülkenin doğasını yeşilini korumak, temiz bir çevreyi sürdürülebilir kılmak için çalışmaya devam ederek bizlere emanet edilen tarihi ve kültürel mirası koruyarak geliştirerek bizden sonra gelecek kuşaklara gönül rahatlığı ile devredeceğiz” diyerek tamamladı. Lha


Benzer Haberler

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olacak

Voice Kıbrıs Haber

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK