FeaturedKIBRISKültür Sanat

Şahane Düğün, Beyarmudu ve Mağusa’da

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın 2018-2019 sezonu açılış oyunu olan Robin Hawdon’ın yazdığı, Özcan Özer’in çevirisini yaptığı ve Nehir Demirel’in yönettiği Şahane Düğün oyunu 19 Ocak’ta Beyarmudu Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezinde siz tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.

Oyunda; Ahmet Alper Ayana, Deniz Aslım, Cevahir Caşgir, Zehra Evliya Parıldak, Birce Birsel Çağlar Çiçekli ve Özlem Özkaram rol alıyor. Oyunun dekor tasarımını Hüseyin Özinal, kostüm tasarımını Fatma Bender, afiş/broşür tasarımını ise Asya Kazafanalı üstlendi. Reji asistanı ve sahne amiri olan Ali Şaşkara’nın yanında, teknik ekipte ise; dekor uygulamada Mehmet Isırgan ve Hayali Okuyucu, köstüm uygulamada Gülsen Dünki, ışık uygulamada Mustafa Kral, efekt uygulamada Fatih Çiçekli ve sahne teknisyeni olarak da Mehmet Isırgan, Hayali Okuyucu ve Yalçın Arıcı görev alıyor. Oyunun fotoğrafları ise Harun Uçar tarafından çekildi.

Bütün oyunlarımız saat 20:00’de başlayacak olup, siz değerli seyircilerimizi en geç 19:45’de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


Benzer Haberler

Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Fed’in faiz kararına çevrildi

AA

Akşener’den İYİ Parti kurultayında “veda” konuşması

BBC Türkçe

Uzmanından “endokrin bozucu kimyasallar” uyarısı

AA

İnşaat alanında ölü olarak bulunmuştu, polisten yeni açıklama!

Voice Kıbrıs Haber

Güçlüsoy “Yeni bir üniversiteden, yeni bir rapor istemesi kararı olumlu”

TAK

Rum Başsavcı Sayıştay Başkanını mahkemeye verdi

TAK