FeaturedKIBRIS

Sadıkoğlu: Annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı

İskele Belediyesi, Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolasıyla İskele ve 17 beldesinde anne ve anne adaylarına, saksılar içerisinde binlerce çiçek dağıtımı gerçekleştiriyor.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Pazar günü kutlanacak anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisiyle büyüyen nesiller olduklarına dikkat çekti. ‘Onlar bizler için hayatlarını feda eden kutsal varlıklarımızdır’ diyen Başkan Sadıkoğlu, annelere hürmette kusur edilmemesi gerektiğini söyledi. Annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı’ ifadesini de kullanan İskele Belediye Başkanı, mesajını ise ‘tüm annelerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum’ diyerek noktaladı.

Öte yandan her Cuma günü İskele Belediyesi Engelsiz Ulaşım Aracı ile evlerinden alınarak Cuma pazarına getirilen ardından ise evlerine bırakılan özel gereksinimli annelerimiz de unutulmadı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, anneleri, pazar alışverişinin ardından gittikleri pastanede ziyaret ederek, çiçeklerini kendisi taktim etti.

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber