FeaturedSpor

Rallinin nabzı Gönyeli’de atacak

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği ve ana sponsorluğunu Basel Holding’in üstlendiği 2023 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası 15-16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak yarışla devam ediyor. “Gönyeli-Alayköy Rallisi” adıyla ilk kez yapılacak ralli 15 Temmuz akşamı Yenikent Bulvarı’nda yapılacak şehir içi etabıyla başlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) 2023 sezonuna 4’üncü ralli ile devam ediyor. Basel Holding’in ana sponsorluğunda, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak organizasyon ralli sprint şampiyonasının tamamlanmasıyla sezonun ilk uzun rallisi olacak. Gönyeli-Alayköy Belediyesi ve KKTOK iş birliğiyle ilk kez gerçekleştirilecek olan Gönyeli-Alayköy Rallisi, Gönyeli-Alayköy Belediyesi ve Espresso Lab’ın katkıları ile gerçekleştirilecek

Yenikent Bulvarı ralliye doyacak

Yenikent Şehir içi özel etabı, 15 Temmuz 2023 Cumartesi akşamı, saat 19.30’da Yenikent Bulvarı’nda start alacak. Drift araçları, Tırmanma araçları ve Ralli araçları özel seyirci etabında boy gösterecek. Özel Seyirci etabı hazırlıkları için Yenikent Bulvarı 14 Temmuz 2023 Cuma akşamı saat 21.00’de trafiğe kapatılacak. 15 Temmuz Cumartesi sabahı yeniden trafiğe açılacak yol, 16.00’da yeniden trafiğe kapatılacak. Yenikent etabını izlemek isteyenler Espresso Lab’ın bulunduğu yol üzerinden ralliyi takip edebilecek.

Pazar günü ralli Kanlıköy, Aktepe ve Alayköy’de
16 Temmuz 2023 Pazar günü ise Kanlıköy-Aktepe-Alayköy bölgelerinde hazırlanacak etaplar ikişer kez geçilecek. İzleme noktaları daha sonra duyurulacak. Ödül töreni ise 16 Temmuz 2023 Pazar akşamı yine Yenikent Bulvarı’nda gerçekleştirilecek. Limon, Genpower, Basel Energy, Gopro, Polaris, Near East Bank, Mulla Rent a Car, Aveon Sigorta, Rinata, Debreli Motors ve Eurol’un katkıları ile gerçekleştirilecek ralliye yurtdışından da ekipler kayıt yaptırdı.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK