FeaturedKIBRIS

Premium Suv Segment Lideri Ekim ve Kasım Ayında Borusan Oto Kıbrıs!

2018 Ağustos’ta başlayan ekonomik kriz otomotiv sektörünün 1 yıldan bu yana 36% seviyelerine gerilemesi sonucu satışlarda ciddi bir gerilemeye neden oldu.

Devletin teşviki ile 1 Ekim’den itibaren 1600cc-2000cc arası araçlar için KDV İndirim uygulaması başlattı. Bu İndirim 31 Aralık’a kadar geçerli olacak.

Uzun süreden sonra yoğun geçen bir ekim -kasım ayında Borusan Oto toplamda 30 adet Jaguar ve Land Rover suv modeli satarak hak ettiği Premium Suv Segment Satışları lideri oldu .

Devlet 2009’dan beri Otomotiv Sektörüne ilk kez KDV indirimi uygulaması 2 yıldır düşen alım gücüne ciddi destek olarak satışlar kısa bir süre için olsada canlanmasına ve stokların azalmasına destek oldu. Bu indirim dönemi otomotiv sektörüne biraz nefes aldırp gelecek için plan yapılmasına da umut oldu .

Otomotiv sektörü yetkililerden ve halktan gelen ses ise bu indirimlerin 2020’de de 3-6 ay arası devam etmesi yöndedir. Bu şekilde yapılması alım gücüne destek olmakla beraber Devlet içinde ciddi bir vergi gelirine dönüşecektir .

Borusan Oto Kıbrıs Ülke Müdürü Özden Mehmed satış ekibine üstün başarı kupasının vererek Ebru Nadıç ve Seda Kozanoğlu ‘nu tebrik etti , başarıların devamını diledi .

Mehmed “Hedefimiz Premium Suv lideri olarak 2019’u tamamlamak ve çok dinamik bir şekilde 2020’ye başlamaktır “ #ozdenmehmed #jlrnorthcyprus #borusanotokıbrıs #kktc



Benzer Haberler

Bir kişiyi darp etti, polis aracının camını kırdı!

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Komite 4 yasa tasarısını onaylayarak Genel Kurul’a sevk etti

TAK

Cinayete teşebbüs eden zanlının ceza-i ehliyetinin olup olmadığına bakılacak!

Voice Kıbrıs Haber

Eczacılar Birliği Başkanı Öksüz “Yaşadığımız ithamların hiçbirini hak etmedik”

TAK

Tuğcu “Kıb-tek Yönetim Kurulu elektrik faturalarının daha da artmasına yol açacak yeni bir adım atmaya hazırlanıyor”

TAK