FeaturedKIBRIS

Posta Dairesi hizmet vermeye başlıyor

KKTC Posta Dairesi Müdürlüğüne bağlı tüm ilçe merkez şubelerinin (Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, İskele, Lefke) yarından itibaren (06.05.2020) hafta içi her gün 8:30-13:00 saatleri arasında havale ve pul satışına başlayacağı duyuruldu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada paket posta şubelerinde bulunan ve Covid-19 salgını dolayısı ile teslim alınamayan küçük paket ve kolilerin ise yine yarından itibaren 09:00-12:00 saatleri arasında randevu usulü ile paket sahipleri tarafından teslim alınabileceği belirtildi. Randevu saatleri, ilgili şubeler tarafından SMS olarak paket sahiplerine bildirilecek.

11 Mayıs 2020 Pazartesi itibarıyla merkez ve paket posta şubelerine ek olarak tüm posta şubeleri 08:15-14:00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacak.

Uçak seferlerinin henüz başlamamış olmasından dolayı posta gönderileri Türkiye ile KKTC arasında sadece deniz yolu ile taşınacak. Bundan dolayı, posta gönderileri teslimatında bir süre daha gecikmeler yaşanabilecek.

Posta merkezlerinde, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen sosyal mesafe ve tüm hijyen kuralları eksiksiz olarak uygulanmaktadır. Hizmet verecek olan posta merkezlerine maskesiz girişe müsade edilmeyecek. 

Özel kargo şirketlerinin haftada bir defa Türkiye’den posta gönderisi getirmekte ve dağıtımını gerçekleştirmekte olduğu ve internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenlerin ilgili firmalardan detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber