FeaturedKIBRIS

‘POLİTİS’ 20 yaşında

1999 yılının Şubat ayında, RİK televizyon kanalında bir reklam ile adını duyurmaya başlayan Politis şimdi 20 yaşında.

12 Şubat 1999 tarihinde tüm satış noktalarında satışına başlayan Politis, dün akşam 20. yıl adına düzenlenen etkinlikte yeni yaşını kutladı.  Politis, gazete yayıncılığı başladığı dönemlerde “Her şeyi söylüyor” sloganı ile göze çarpmıştı.

O günden günümüze kadar dayanan yayıncılığı 20 yılı bulan Politis Gazetesi dün akşam Anastasiadis’in de katılmış olduğu bir etkinlik düzenleyerek yeni yaşını kutladı. Kıbrıs yayıncılık alanında öncü rol alan ve dinamik bir şekilde yayınlarına devam eden Politis Gazetesi’ne Voice of the Island ailesi olarak başarıların devamını diliyoruz.

AKINCI’NIN MESAJI

Habere göre, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise gazetenin 20’nci yılı dolayısıyla gönderdiği video mesajında Kıbrıs’taki haber kuruluşları ve kitle iletişim araçlarının, yapacak önemli bir görevleri olduğunu ifade etti.

Mesajında bunun bütün dünyada geçerli olduğunu, fakat bu görevin Kıbrıs’ta başka bir boyutu bulunduğunu düşündüğünü ileten Cumhurbaşkanı Akıncı, bir yandan toplumların doğru bir şekilde bilgilendirilmesi, diğer yandan da bir tarafta olanların diğer tarafa doğru bir şekilde aktarılması gerektiğini vurguladı.

Bir tarafta söylenen bir şeyin, diğer tarafa anlamı değiştirilmeden iletilmesinin hayati öneme sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Akıncı, Kıbrıs’ta Yunanca dilinde yayınlanan gazetelerden Politis gazetesinin, görevini kendine yakışır bir şekilde yapmaya çabaladığına işaret etti.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK