FeaturedKIBRIS

Polisten sürücülere duyuru!

Polis, Güzelyurt- Lefkoşa Anayolu’nun, Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya gidiş yönünde Yılmazköy birinci kavşağı ile Yılmazköy üst geçidi arası  kısmının 3-5 Şubat tarihlerinde ulaşıma kapatılacağını duyurdu.

Polis, Gönyeli ve Alayköy bölgelerinin artan enerji talebinin karşılanabilmesi amacıyla Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu tarafından orta gerilim enerji nakil hattı tesis edilmesi projesi kapsamında; 3-5 Şubat tarihlerinde, 09.00-16.00 saatleri arasında belirtilen yolların ulaşıma kapatılacağını açıkladı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, Güzelyurt- Lefkoşa Anayolu’nun, Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya gidiş yönünde Yılmazköy birinci kavşağı ile Yılmazköy üst geçidi arası kalan kısmının 09.00-16.00 saatleri arasında trafik ve çalışma emniyeti açısından ulaşıma kapatılacak.

Çalışmalar esnasında, Güzelyurt’tan gelip, Lefkoşa yönüne gidecek araçlar için ulaşımın, Yılmazköy birinci kavşağından itibaren eski yol güzergahından sağlanacağı belirtildi.

Polis, bu güzergahı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK