FeaturedKIBRIS

Polis’ten sıkı denetim: 14 kişiye yasal işlem, 24 araç trafikten men!

Mağusa, Girne ve Güzelyurt Polis   Müdürlükleri sorumluluk sahalarında akşam 21:00-01:00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Mağusa’da gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, bahis evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında KKTC’de ikamet izinsiz olduğu tespit edilen 1 kişi kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 950 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 148 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı ise 3 araç trafikten  men edildi.

Girne’de gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 5 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 550 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 97 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 18 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta gerçekleşen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren, bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 520 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 60 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 3 araç trafikten men edildi.

 


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber