FeaturedKIBRIS

Polisten Kurye Operasyonu

Polis Genel Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirdiği Kurye Operasyonu’nda bir yolcunun bavulunda yapılan aramada 5,5 kilo uyuşturucu ele geçirdi.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.00 sıralarında  Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından  Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirilen operasyon (Kurye Operasyonu) sonucu ülkeye giriş yapan 45 yaşındaki kadının tasarrufundaki bavulda yapılan aramada; yaklaşık 5 kilogram 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Operasyon kapsamında bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 3 kişi tutuklandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında, mesele ile bağlantısı bulunan bir kişinin Lefkoşa’daki ikametgahında bugün yapılan aramada ise; satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha bulunarak emare olarak alındı.

Soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Omicron varyantı Türkiye’de görüldü mü?

Voice Kıbrıs Haber

Karaoğlanoğlu’nda ciddi darp!

Voice Kıbrıs Haber

“Gözlemcilerin dışarıya çıkarılması, ihaleyi şaibeli bir duruma soktu”

Tecavüz zanlısına kefil girmek isterken kara para soruşturmasından…

Zervakis’in görev süresi ani bir kararla yeniden uzatıldı

TAK

Tüketicilerin Elektrik Kurumu’na olan borçlarının tahsili ile ilgili mali düzenlemeye ilişkin yasa gücünde kararname hazırladı