FeaturedKIBRIS

Polisten 3 bölgede sıkı denetim!

Polis 12-13 Ekim’de 21:00-01:00 saatleri arasında, Mağusa ve Güzelyurt’ta, 20.00 – 05.00 saatleri arasında ise Girne’de asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili polis açıklaması şu şekilde:

“Mağusa’da gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, bahis evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirilmiştir. Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 16 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 920 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 200 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 4 araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan rapor edilmiştir. Çeşitli suçlardan dolayı ise 3 araç trafikten  men edilmiştir.

Girne’de gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, barlar, kahvehaneler, diskolar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde denetimler gerçekleştirilmiştir. Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 23 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 480 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 147 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 69 araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan rapor edilmiştir. Çeşitli suçlardan dolayı 2 araç trafikten men edilmiştir.

 Güzelyurt’ta gerçekleşen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren, bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 728 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 53 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir. Çeşitli suçlardan dolayı 2 araç trafikten men edilmiştir. “


Benzer Haberler

4. Kozanköy Hellim, Pekmez, Pastelli Festivali 4-5 Mayıs’ta…

TAK

Kaymakamlık duyurdu, bölgeye girişler yasaklandı!

TAK

Geniş bir bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

BASS’tan Maliye Bakanlığı’na siyah çelenk

TAK

Borsa günü rekorlarla tamamladı

AA

5 kişinin karıştığı tecavüz olayında yeni gelişme!

Voice Kıbrıs Haber