FeaturedKIBRIS

Polisten 3 ayrı bölgede sıkı denetim!

Mağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında 14-15 Eylül tarihleri arasında, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Yapılan denetimler şu şekilde:

“Mağusa’da gerçekleştirilen denetimler sonucu, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerler kontrol edilmiştir ve KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 5 kişi tutuklanmıştır.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidilmiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 315 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 95 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç trafikten men edilmiş, bir araç sürücüsü ise tutuklanmıştır.

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler sonucu bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edilmiş olup herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu ise 356 araç kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 61 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 3 araç ise trafikten men edilmiştir.

Ayrıca İskele bölgesinde faaliyet gösteren bir kumarhanede gerçekleştirilen denetimler sonucu  kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan  6 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidilmiştir.”


Benzer Haberler

Ünal Üstel “Hayat pahalılığı asgari ücrete de yansıtılacak”

TAK

957 sürücü telefon kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

STÖ ve kuruluşların iki toplumlu ortak 1 Mayıs etkinliği Ledra Palas ara bölgede

Voice Kıbrıs Haber

257 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber