FeaturedKIBRIS

Polisiye olaylar… KKTC’de neler yaşandı?

Polisten bugün yapılan açıklamada KKTC’de dün 2 adet yangın olayı gerçekleştiği bildirildi.

“KUMARHANEDE BULUNMAK VE BULUNMASINA MÜSAADE ETMEK”

Girne Bölgesinde faaliyet gösteren dört ayrı kumarhanede Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafında gerçekleştirilen denetimler kapsamında, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 67 kişi tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

“YANGIN “

Dikmen – Lavinium Sitesinde, bir şahsa ait dairenin balkon kısmında sönmemiş sigara izmaritinin çöp bidonu içerisine atılması sonucu dün 12:30 sıralarında yangın meydana geldi.

Çıkan yangın sonucunda balkonda bulunan çöp kovası, su damacanası, tavan lamba koruması, 4 adet elektrik borusu tamamen, muhtelif inşaat malzemeleri ile küçük el aletleri ise kısmen yanarak zarar gördü. Yangında ayrıca PVC mutfak kapısı ile yatak odası penceresi camı ısıdan kırılmış ve duvarlar islendi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir. 

Diğer yandan dün saat 23:30 sıralarında, Alsancak’ta, bir şahsın sorumluluğunda bulunan Green Holiday isimli tatil köyünün 138 numaralı ikametgahın salon kısmında muhtemelen klimanın fan motorunun kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi.

Yangın sonucunda;  bir adet klima, 1 adet ütü, 1 adet gece lambası, 1 adet puf, 1 adet komodin, muhtelif elektrik kabloları, muhtelif kıyafetler ve eşyalar tamamen yanarak, iki adet alüminyum kapı ve camları ise ısıdan dolayı zarar görmüştür. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir. 


Benzer Haberler

Cinsel istismar zanlısına 2 yıl 6 ay hapis!

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de Yargıtay Başkanı 27. tur seçiminde de belirlenemedi

AA

El-Sen’den Kıb-Tek anketi… Araştırmaya katılanların yüzde 78’i ihalesiz yakıt alımına karşı

TAK

15 Temmuz darbesi okul genelgesinden çıkarıldı

TAK

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK