FeaturedKIBRIS

Polisiye olaylar… KKTC’de neler yaşandı?

Polis Basın Subaylığı’ndan bugün yapılan açıklamada bazı suçlar sonucu tutuklamalar yaşandığı bildirildi.

“HIRSIZLIK” 

Dün, Tuzluca köyündeki bir arazi içerisinde bulunan muhtelif ebatlarda, 765 TL değerindeki inşaat demirleri çalınmıştır.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen iki şahıs tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

“18 YAŞINDAN KÜÇÜK KİŞİLERE TÜTÜN ÜRÜNÜ SATMAK”

Dün, Gazimağusa’da, İlker Karter caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin, 18 yaşından küçük bir şahsa tütün ürünü sattığı tespit edildi. Bahse konu iş yeri işletmecisi hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

“İŞ KAZASI”

21.03.2022 tarihinde, saat 10:15 sıralarında, Gazimağusa’da Serbest Liman bölgesinde, yapımı devam etmekte olan bir inşaatta çalışan 20 yaşındaki şahıs, klima montajı yaptığı sırada dengesini kaybederek yüksekten beton zemine düşmesi sonucu yaralandı. Adı edilen kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, kalçasında kırık teşhisi nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

“YANGIN”

Dün, saat 10:30 sıralarında, Zeybekköy’de bulunan bir şahsa ait ikametgahtaki şömine bacasının aşırı ısınarak tavandaki merteği alevlendirmesi sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın ikametgah sakini ve İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup yangın sonucu, 2 adet mertek ve ikametgahın tavanı kısmen yanarak zarar gördü. Soruşturma devam etmektedir.



Benzer Haberler

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA

Sahtekarlıkla annesinin banka hesabını soydu!

Voice Kıbrıs Haber

Altın Pasaportları Bağımsız Yolsuzluklarla Mücadele Otoritesi’nden soruşturma

TAK

Kıbrıslı Türklere ait gayrı menkuller için “zorunlu istimlak” kararı

TAK

Küçükbaş hayvan üreticileri ile peynir üreticileri arasında süt kavgası

TAK

Bitcoin ve altında enflasyon yükselişi

NTV