FeaturedKIBRIS

Polis denetimleri sonucu 7 araç trafikten men edildi!

Lefkoşa  ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında dün akşam 21.00-00.00 saatleri arasında, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Polisten yapılan açıklamaya göre Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında, bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri ile kumarhanelerde kontroller gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 12 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 475 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 119 araç sürücüsü rapor edilirken, çeşitli suçlardan dolayı ise 4 araç ise trafikten men edildi.

İskele’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren bahis evleri ile kumarhanelerde kontroller gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 5 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 280 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 75 araç sürücüsü rapor edilirken, çeşitli suçlardan dolayı ise 3 araç ise trafikten men edildi.

Voice of the Island / PGM


Benzer Haberler

Yangın kontrol altına alındı!

Voice Kıbrıs Haber

Bitcoin’de tarım dışı istihdam yükselişi

NTV

İranlı çift mahkemede gözyaşlarına boğuldu!

Voice Kıbrıs Haber

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi açık artırma usulüyle satış yapacak

TAK

Çalışma nedeniyle bazı bölgelerde su kesintisi olacak!

TAK

Altın fiyatları hareketlendi!

NTV