FeaturedKIBRIS

Çirkin görüntüler isyan ettirdi!

Mehmetçik Belediyesi Başkanı Cemil Sarıçizmeli’yi isyan ettiren görüntüler.

Bafra Halk Plajındaki çöpler içinde bırakılmış plajın resimlerini sosyal medyada paylaşan Sarıçizmeli, ülkedeki bütün plajların özelleştirilmesi gerektiğini savundu.

İşte o paylaşım

Burası Mehmetçik Belediyesi’ne bağlı Bafra HALK plajı. Hani o ‘plajlar halkındır’ deyip ağzımızdan balla köpük dökülen cinsten. Tam da onlardan. Halka açık, bir tek kuruş ödemeden kullanabileceğimiz, şezlong/yastık/şemsiyenin ayağınıza geldiği 5 TL sıkıla sıkıla ücret ödediğimiz ender HALK plajlarından biri. Bir sürü üniversiteli gencin yazda cep harçlığını çıkardığı, ter döktüğü, halkı tarafından horlanıp azar işittiği o meşhur halkın plajı burası.

Ama ben sıkıldım artık bu halk ayaklarından. Buram buram popülizm çünkü. Sakız gibi çiğniyoruz sonra tadı kaçınca sokağa tükürüp yenisini ağzımıza atıyoruz. Sakız yine sakız. Cıvık, yapışkan, bulaşınca temizlemesi çok zor bişey. Bizim halk dediğimiz olgu da böyle bişey. Bu yüzden bence bütün plajlar özelleşmeli. Bunu şaka olsun diye söylemiyorum. Gayet ciddiyim. Taa ki bu halk malına sahip çıkana, biraz insan olmasını öğrenene kadar. Halkmış! Mamur… 



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK