FeaturedKIBRIS

Pilli’nin görevden alınması tepkilere neden oldu


Başbakan Ersan Saner’in, Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi görevden almasına siyasiler tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan siyasilerin paylaşımları şu şekilde:

CTP Milletvekili Doğuş Derya: Ülkeyi mahvettiniz! Halk sizin koltuk kavganızla mı uğraşacak? Hepiniz istifa edin, hepiniz başarısızsınız. Halk iradesini de temsil etmiyorsunuz.

HP Genel Başkanı Kudret Özersay: Böyle bir dönemde kamuoyunda bu Bakanlar Kurulunda bir Bakana biraz GÜVEN kırıntısı kaldıysaydı o da Sağlık Bakanıydı, onu da YERLE BİR ettiniz. Kriz yönetiminde gerekli olan ne varsa TERSİNİ YAPMA konusunda çok ısrarcısınız. Toplum sağlığını tehdit eden bir dönemde bu kadar ÖZENSİZLİK, Allah acısın bizi, hepimizi…

CTP Milletvekili Erkut Şahali:Kabine değişikliğiymiş! Ali Pilli gitti diye değil ama gelenler ondan iyisini veremeyecek diyedir kızgınlığım. Bu operasyon, bir kez daha dertlerinin memleket ya da halk olmadığını kanıtladı bize, o kadar… Suyunuz ısındı, tekiniz değil hepiniz gideceksiniz!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman: Baştan beri hep söyledik. Bu krizi yönetme görevi yalnızca Sağlık Bakanı’nın değildir. Kriz çok boyutludur ve hükumetin bir bütün olarak yönetmesi gerekir. Şimdi başarısızlık için bir günah keçisi aramak ve çok kısa süre önce “dünyanın en başarılı sağlık bakanı” ilan ettiğiniz Sn. Pilli’yi görevden alarak hükumetin geri kalanının başarısızlığını örteceğinizi sanmak, “kriz yönetimi” meselesini 11 aydan sonra hala anlayamadığınızın en açık göstergesidir!!!

Voice Kıbrıs Haber

 



Benzer Haberler

İş yerine ait yüklü miktardaki parayı çalıp kumar oynadı!

Voice Kıbrıs Haber

Çeler “Girdi maliyetlerini düşürmek, denetim yapmak, sürdürülebilir bir politika oluşturmak bu kadar zor mudur?”

Voice Kıbrıs Haber

Yolcu uçağı türbülansa girdi 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı

AA

Erhürman “Bir ay için aldığınız karar, hayvancıyı perişan edecek”

Voice Kıbrıs Haber

Suçla bağlantılı 2 kişi daha tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Borsa günü rekorlarla tamamladı

AA