FeaturedKIBRIS

Pazartesi sabahına kadar trafik akışına kapalı!

Mağusa‘da kanalizasyon hattı yenileme projesi kapsamında yapılacak kazı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle, dün saat 18:00 ile 05 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 06:00 arasında bazı yolların trafik akışına kapatılacağı bildirildi.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

02 Şubat 2024 Cuma günü saat 18:00 ile 05 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 06:00 arasında, Gazimağusa’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Hurmalı Çember mevkiinde, kanalizasyon hattı yenileme projesi kapsamında yapılacak kazı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle, Gazimağusa şehir içine giriş Tantura yol kavşağından itibaren eski Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinden sağlanacaktır. Ayrıca, Güvercinlik istikametinden gelip Gazimağusa’ya gitmek isteyen sürücüler için ulaşım, Gazimağusa Sanayi Sitesi içerisinden sağlanacaktır.

Çalışmalar süresince bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK