FeaturedKIBRIS

Pashalidis, altyapı çalışmaları sebebiyle düşerek ciddi şekilde yaralandı

Kıbrıs Rum eski Ticaret Bakanı Andonis Pashalidis, bir mağazaya girmek isterken, Güney Lefkoşa’da gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sebebiyle düşerek başından ciddi şekilde yaralandı.

Politis gazetesi, Kıbrıs Rum eski Ticaret Bakanı Antonis Pashalidis’in, Güney Lefkoşa’da gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sebebiyle düşerek başından yaralandığını yazdı.

Gazete, Güney Lefkoşa’da “Makarios Caddesi” üzerinde “Cybarco A. Panayides” isimli şirket tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirilmekte olduğunu, şirketin önlerini kazdığı mağazalara girişin sağlanabilmesi için ise mağaza girişlerine giden ve kenarları demir parmaklıklarla çevrili koridorlar oluşturduğunu belirterek, Pashalidis’in ise bu oluşturulan yollardan bir mağazaya giriş yapmak isterken, giriş yoluna gerilmiş bir ipe takılarak düştüğünü aktardı.

Başından ciddi şekilde yaralanan eski bakanın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığını ve alın kısmına dikişler atıldığını vurgulayan gazete, daha önce de aynı yerde benzer kazalar gerçekleştiğini, olayın polise şikayet edildiğini belirtti.

Haberde, gerek üstlenici firma gerekse Lefkoşa Rum Belediyesi’nin gerekli denetimleri yapmadıklarının açıkça görüldüğü de vurgulandı.



Benzer Haberler

Tabipleri Birliği, yasa dışı saç ekimi yapılan merkeze baskın yapıldığını açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Meteroroloji Dairesi’nden karada ve denizde “fırtınamsı rüzgar” uyarısı

TAK

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Kupası’nı Göçmenköy’e takdim etti

Voice Kıbrıs Haber

Rusya’da yolcu otobüsü nehre düştü

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda yarın motosiklet drag yarışı yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber