CoronavirüsFeatured

“Pandemi hastanesi olarak GKK’dan bir süreliğine ödünç alınabilecek bir merkez”

Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Başar Uzuner, Domuzcular Burnu’ndan şu an atıl vaziyette bulunan hastanenin bir süreliğine GKK’dan ödünç alınarak pandemi hastanesi yapılması konusunda öneride bulundu.

Uzuner’in önerisi şu şekilde:

“ÖNERIMDIR :

2000 – 2004 YILLARI ARASINDA GÜVENLİK KUVVETLERİ ASKERİ HASTANESİNDE SÖZLEŞMELİ KBB HEKİMİ OLARAK GÖREV YAPTIM. SÖZ KONUSU HASTANE DOMUZCULAR BURNU DENİLEN BÖLGEDE KONUŞLANDIRILMIŞ, INŞAATI SÜRESİNCE HİÇ BIR ŞEY ESİRGENMEMIS, HER ODASINDA BIR HASTANE İHTİYACINA GÖRE İNŞA EDİLMİS OKSİJEN ALTYAPILARI MEVCUT, RADYOLOJİ ODASI MEVCUT OLAN BİR BİNA. BU BİNA BİR SÜRELİĞİNE ZATEN KENTSEL SAGLIK MERKEZİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTI. ŞU AN ATIL VAZİYETTE.

GİRİS ÇIKIŞLARI DA BIR NOKTADAN KONTROL EDİLEBİLECEK TAM BİR PANDEMİ HASTANESI OLARAK GUVENLIK KUVVETLERİMİZDEN BİR SURELİĞİNE ÖDÜNÇ ALINABİLECEK BİR MERKEZ. BU 45 GÜN OLAYI KI 40 GÜN KALDI BÖYLECE BİTER.

BİNANIN İÇ MEFRUŞATI KALAN 40 GÜNDE HEMEN DÖŞENIR. DÜŞÜNEMEDİĞİM BİR NOKTA VARSA FİKRİMİN TARTIŞILIRLIĞINI KABUL EDİYORUM. ORDA 4 YILINI GEÇİRMİŞ BIR DOKTOR OLARAK İHTIYAÇ DA HASIL OLMUŞSA BU BİNANIN ATIL DURUMU BENİ ÜZMEKTEDİR . SAYGILARIMLA…”


Benzer Haberler

Hristodulidis, Ursula von der Leyen’le birlikte Lübnan’a gitti

TAK

Ağır koku gelen evden 12 ton çöp çıktı

NTV

Nöbetçi eczaneler (2 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Büyükkonuk – Kaplıca anayolundaki kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

NTV

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber