FeaturedKIBRIS

Paket servis elemanına saldırı, spor kulübü binasına bomba!

Yabancı uyruklu bir paket servis elemanı daha Limasol’da saldırıya uğradı ancak bu sefer saldırı anının görüntülendiği bir video görüntüsü var.

Politis ve diğer gazeteler “daha önce de paket servis elemanına yönelik benzer şiddet saldırıları gerçekleştiğinden, çok ciddi addedilen olayın videosunun sosyal medyada viral olduğuna dikkat çekti.

Habere göre ilgili videoda başında kaskı olmayan motosikletli bir kişinin paket servis elemanın yanında durduğu, kendisine bağırdığı, servis motosikletinden söktüğü plakalarla birlikte olay yerinden uzaklaştığı, saldırıya uğrayan yabancı uyruklu kişinin hiç direnmediği görülüyor.

Servis motosikletinin plakalarının alınmasının garip görünse de plakalar olmadan servis elemanının işine devam edemeyeceğine işaret edilen haberde, bu tip saldırı olaylarına maruz kalan kişilerin “yasayla başları derde girer” korkusuyla şikâyetçi olmadığı belirtildi.

Yabancı uyruklu paket servis elemanlarının büyük çoğunluğunun çalışma izni olmadığı, bir kısmının ise “faillerin kimliği belirlenmeyeceği için hiçbir işe yaramayacağı” inancıyla şikayette bulunarak zaman ve para kaybetmektense çalışmaya devam etmeyi tercih ettiği, her zaman söylediklerinin doğruluğunu kanıtlayabilecekleri videolar da olmadığı vurgulandı.

Öte yandan Omonia futbol kulübünün Limasol’daki taraftar derneği binasına bombalı saldırı gerçekleştirildi.

Politis ve Haravgi’nin haberine göre, yanıcı madde de eklenerek güçlendirilen ve uzaktan kumandalı el yapımı bombanın Perşembe sabahı saat 03.20’de patlaması ile binanın giriş bölümünde ağır hasar meydana geldi. Polis tarafından yürütülen araştırmalarda henüz saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığını aydınlatacak bir emare bulunamadı.


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA