FeaturedKIBRIS

Özersay Bostancı’da saldırıya uğradı

Halkın Partisi Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, bu akşam Aşağı Bostancı’da sözlü saldırıya uğradı.

BRT muhabirinin edindiği bilgiye göre, kapatılan bir gece kulübünün işletmecisi, Özersay ve ekibine Aşağı Bostancıda etkinliğin yapılacağı spor kulübüne girmeden küfür ve hakaret ederek olay çıkardı.

Saldırgan, söz konusu kulübün camlarına sandalye ile vurarak, bütün camları kırdı.

Kırılan cam parçaları orada bulunan bir kişinin alnına isabet ederek yaralanmasına neden oldu.

Olay yerinde bulunan sivil ve görevli polisler, gece kulübü işletmecisinin alkollü olduğunu tespit etti.Olay sonrasında Özersay ve ekibi bölgeden uzaklaştı.

Bu arada Aşağı Bostancı muhtarının da tartaklandığı ve şiddete maruz kaldığı açıklandı.Söz konusu kişinin tutuklandığı da belirtildi.

Özersay ise BRT muhabirine yaptığı açıklamada, “bu ülkede hukukun üstünde kimse yoktur. Kimse de bu tür şiddet hareketleri ile bizi yıldıramaz. Kim isterse olsun biz hukuk kurallarını uygulamaya devam edeceğiz”dedi.

(BRT)

POLİS BASIN SUBAYLIĞI’NDAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

“Bu aksam 20:30 sıralarında, Aşağı Bostancı’da, gece kulübü izninin yenilenmemesi üzerine sinirlenen T.G. Halkın Partisi Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve beraberindeki heyetin bölge toplantısı yapmak üzere Yalova Spor kulübüne geldiği ve aracından indiği sırada, toplantının yapılmasını engellemek için, kulüp içerisindeki eşyaları dağıtıp, sandalye ile kulübün pencere camlarına hasar verip bağırıp çağırarak uygunsuz tavır ve davranışta bulunmuştur.

Söz konusu heyet toplantı yapmadan bölgeden güvenli bir şekilde ayrılmıştır. Olay mahallinden ayrılan T.G. aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.”

Özersay sosyal medya hesabından da olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde:

“Medyada yer alan haberler üzerine sadece şunu yazayım: Biz iyiyiz, her şey yolunda, sağlımız yerindedir. Gece kulübü veya bir başka konu fark etmez, bizim için hukukun üstünlüğü esastır. Daha önce de İçişleri Bakanımız tehdit edilmişti, o zaman olduğu gibi şimdi de birileri kendini kaybedip şiddete veya tehdide başvurdu diye yılacak değiliz. Kimse hukukun üstünde değildir.
#devam”


Benzer Haberler

Erhürman “Göreceğimiz zarar, verdiğimiz zarara kıyasla daha fazla olacak”

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’da olaylı paskalya gecesi… Maskeli gruplar yoldan geçen araçlara ve polislere molotofla saldırdı

TAK

Denetimlerde 1 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

En çok yağış 17 kilogram olarak kaydedildi!

TAK

Levent Şonya hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü

TAK