FeaturedKIBRIS

‘Özel sektör çalışanı vatandaşlarımıza…’

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, dün alınan yoksulluk ve engelli maaşı alanlara bir defaya mahsus olmak üzere biner TL katkı yapılacağı kararını bir kez daha duyurarak, bunun yanında özel sektör çalışanları için de destek mahiyetinde kararlar alınacağını açıkladı.

Özersay’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şejkilde:

“Dün aldığımız ilave ekonomik tedbirler arasında yoksulluk maaşı alanlara ve engelli bireylere bir defaya mahsus olmak üzere 1000’er TL katkı yapılması da var. Ek mesai hengamesi içerisinde bununun atlanmaması gerektiğini düşünürüm.

Bu katkı yeterli olmasa da, alım gücümüzün düştüğü bu kriz ortamında ekonomik olumsuzluklardan en fazla etkilenen bu vatandaşlarımıza bir nebze destek olmak amacını taşıyor. Hedefimiz gelecek yılın başından itibaren bu kesimin aldığı katkıyı kalıcı olacak şekilde artırmaktır.

Öte yandan kısa süre sonra ekonomik krizden en fazla etkilenen bir diğer kesim olan özel sektör çalışanı vatandaşlarımıza destek mahiyetinde kararlar alacağımızı da buradan bir kez daha duyurmak istiyorum.”


Benzer Haberler

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK