FeaturedKIBRIS

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nde yeni dönem başladı

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2020-2021 Güz Akademik Dönemi, oryantasyon etkinlikleri ile başladı.

COVID-19 salgını nedeniyle 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde tüm çoçuklara ücretsiz online eğitim verilecek olan Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nde, 3 Ekim Cumartesi günü  Rektör Prof. Dr. Filiz Meriçli’nin öğrencilere seslenmesiyle başladı. “Her cumartesi  sporla başlayan ve bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik alanlarında ilgi çekici, eğlendirici, oyunlar, bulmacalar, şarkılar, bunları biliyor musunuz?, söyleyeceklerimiz var gibi bölümlerle aktif olarak katılabileceğiniz programlarımıza tüm arkadaşlarınızla, kuzenlerinizle  bekliyoruz” diye seslenen Prof. Dr. Filiz Meriçli, korona virüs nedeniyle yüzyüze eğitimde olabilecek aksamaları düşünerek Özay Günsel Çocuk Üniversitesi olarak hazırladıkları online programlara güzel Kıbrıs’ın tüm çocuklarının  ücretsiz olarak katılabileceğini  anlattı.

Oryantasyon etkinlikleri yapılan ilk açılış dersinde, öğrencilere COVID-19 hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Çevirimiçi eğitim alırken fiziki sağlığımızla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Çevirimiçi eğitimlerin devam edeceği sistem hakkında kayıt ve giriş işlemleri ile etkinliklere katılımın nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler verildi. Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Kış dönemi eğitimleri her Cumartesi saat 10:00-11:30 arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Etkinlikler Sistemden Takip Edilecek…

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2020-2021 Akademik Güz Dönemi eğitimlerine, https://ozaygunselcocuni.neu.edu.tr/login/  adresi üzerinden kayıt yapılarak erişilebiliyor. Güz dönemi boyunca yapılacak etkinlikler öğrencilerin kayıt olduğu sistemde haftalık olarak yayınlanacak. Öğrenciler, çevirimiçi katılamadıkları etkinliklerin kaydını kendi yaş gruplarının olduğu sistemden izleyebilecekler. Sisteme kayıt ile ilgili yardım ve detaylı bilgi için 0548 834 13 38 no’lu telefon numarasından da bilgi alınabiliyor.

Öğrenciler Kredi Toplayacak…  

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Güz Dönemi boyunca her öğrenci katıldığı her etkinlik için de kredi toplayacak. Yaz dönemine katılarak kredilerini tamamlayamayan öğrenciler de Kış Dönemine devam etmeleri halinde eksik olan kredilerini tamamlayarak sertifika alabilecekler.

Voice of the Island/YDÜ

 


Benzer Haberler

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

İsias Davası için Adıyaman’a giden KKTC heyeti adaya döndü

BRT

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olacak

Voice Kıbrıs Haber

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT