FeaturedKültür Sanat

Örge Volkan’dan Beddua yüklü klip

Örge Volkan Yeni youtube sayfasından digital ortamda piyasaya sürdüğü Azat isimli albümünde Beddua isimli parçaya klip çekti.

Yıllar önce Yıltan Tozakıyla birlikte Merhum Murat Göğebakanın da yer alacağı bir proje için düzenledikleri ama Göğebakanın hastalığının nüksetmesi ve vefatı sonucu hayata geçiremedikleri bu projeye tekrar hayat veren Volkan, klipte başarılı yönetmen Kadri Esemen’le çalıştı.

Kadri Esemen’le kafa kafaya verip basit, sade ama hem şarkının duygusunu açığa çıkarabilecek hemde hayvan sevgisini ön planda tutabilecek bir senaryo üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Klip çekimleri Lefkoşa sur içi bölgesinde Brothers isimli mekanda keyifli bir ortamda 1 gün içerisinde gerçekleşti. Klipte hayvanların en acı ve en mutlu anlarımızda hep yanımızda olduklarını, bizleri en iyi onların hissedip anladıklarını, koşulsuz sevginin önemini vurgulamaya çalıştığı rol arkadaşı olarak da kendi köpeği Handsome’ı seçti.

Set içerisinde ve kamera arkasında esprili keyifli fakat izlerken acı ve özlemler içerisinde karamsar bir klip olarak izleyeceğimiz Beddua, Türkiyede birçok ünlü sanatçıyı da bünyesinde bulunduran Besound Prodüksiyon Manejerlik Şirketi ile anlaşmalı dünyanın en çok izlenen Youtube kanallarından biri olan Netd üzerinden yayına giriyor…



Benzer Haberler

Türkiye’den KKTC’ye geldi 13 gündür haber alınamıyor!

Voice Kıbrıs Haber

Eurovision Şarkı Yarışması’nı kazanan ülke belli oldu

AA

43 yıllık meslek hayatını noktalayan Şefik vurguladı: “Sorunları çözülmemiş yargı güçlü olamaz”

TAK

Üç ayrı trafik kazasında Ömer Sevinç ile Esin Teker yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (12 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Tekneyle denize açılan 2 balıkçı kayıp!

Voice Kıbrıs Haber