FeaturedKIBRIS

Operasyon sonucu 2 kişi tutuklandı!

Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün gece Girne’de “Karanlık Yol Operasyonu” adını verdikleri operasyonla, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ve uyuşturucu ticaretinden temin edildiğine inanılan TL ve döviz cinsi para ele geçirdi.

Polis basın bültenine göre, dün gece 22.30 sıralarında düzenlenen operasyon kapsamında 31 yaşındaki şahsın tasarrufunda yaklaşık 400 gram ağırlığında Hint keneviri türü ve yaklaşık 8 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde; içinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık bir sigara, üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir hassas terazi, iki metal öğütücü ve 6 cam pipo buldu. Operasyonda ayrıca uyuşturucu ticaretinden temin edildiğine inanılan toplam 36 bin TL, 700 ABD Doları, 100 Euro ve 20 Sterlin nakit para bulunarak emare alındı.

Polis narkotik ekibi, 31 yaşındaki şahsın yanında meseleyle ilgili bağlantısı olduğuna inanılan 37 yaşındaki şahıs da tutukladı ve soruşturmasını sürdürüyor.


Benzer Haberler

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK

Meclis’in yarınki gündeminde 2 yasa tasarısı var

TAK

Türkiye’de 7 yıl hapse mahkum edildi, KKTC’de yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Hristodulidis “Yeniden birleşme vizyonu ve önceliğiyle bütün gücümle çalışacağım”

TAK

Birçok bölgede yarın 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

II. Dünya Çocuk Günü Resim Yarışması’na başvurular başladı

TAK